ENGINER.eu - Consultoría técnica: JORNADA DE LA NOVA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES, "RGPD, ESTÀS AL DIA?"

viernes, 22 de junio de 2018

JORNADA DE LA NOVA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES, "RGPD, ESTÀS AL DIA?"

Aquesta jornada la impartiré juntament amb el Sergi Mora, de Quickcomputers. Us informarem a complir fàcilment amb el RGPD. També us informarem sobre com adequar la web i el email. També de la importància de fer formació als treballadors per què en siguin coneixedors. Us hi esperem. 

JORNADA DE LA NOVA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES, "RGPD, ESTÀS AL DIA?"
Des de el 25 de maig La Unió Europea obliga a totes les empreses a complir amb el nou reglament de protecció de dades, que substitueix a la LOPD. Això suposa més drets per als clients, que poden reclamar i denunciar més fàcilment si no se satisfan les seves demandes sobre les seves dades personals.
Aquesta llei afecta a totes les empreses, incloses les comercials, que tinguin dades de clientes. Tothom ho ha d'implantar i els que no ho faci, s'exposa a sancions de fins al 4% de la facturació anual.
Per aquest motiu, i atenent moltes consultes al respecte a la RGPD, Igualada Comerç organitza el pròxim dimarts 26 de juny a les 15.30 una xerrada informativa de què és la RGPD, i quins aspectes hem de complir.
La jornada es farà a la seu de l’entitat, al c/Sant Jordi, 11.
Degut a places limitades, és imprescindible confirmar l’assistencia per correu electrònic info@igualadacomerc.cat, o per telèfon 938051419.